Tona fürdőRólunkL3A-202, Hongqiao Világközpont, SanghajTona fürdőRólunkL3A-202, Hongqiao Világközpont, SanghajTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona fürdőTona f

itthon / A TONA-ról

Kiállítás

TONA x Guangzhou Design Week

2020/12/03

0

2020. december 3-6.Guangzhou Design Week-kor nagyszabásúan nyitották megGuangzhou Poly World Trade ExpoésGuangzhou Nemzetközi Beszerzési Központ. A kiállítás fő témája a "tervezés + magánházak és új kereskedelmi formátumok kiválasztása".

(A Guangzhou Design Week előzményei: 2006-ban alakult, és a dizájniparhoz kapcsolódó termékek és szolgáltatások jelentőségét és értékét hozza napvilágra. Ezen az expón mindenféle dekorációs és formatervezési anyag nagy hangsúlyt kap. Szakemberek A világ minden tájáról, az ágazathoz kapcsolódóan is részt vesznek ezen az eseményen. A Guangzhou Design Week a belsőépítészek, tervezők, márkafejlesztők, ingatlanfejlesztők és építőanyag-gyártó cégek kötelező rendezvénye.)

A TONA részt vesz a kiállításon, a HM05-ös stand a Guangzhou International Sourcing Centerben.

További jó hír a TONA falra szerelhető fehér fürdőszobai mosdója,Hullám, megnyerte aKapok Design Díj.


A Wave inspirációja a hullámzásból származik. A víz felszínének hullámai felkavarják a szívet. A hullámok fokozatosan terjednek, a víz lüktetése alatt ötvözi a művészetet és a szórakozást, és körvonalazza a tájban a térdíszletet, nyugalomban és divatban tárja fel a nyugodt szépséget.


A Wave szekrénye minőségi MDF-ből készült. A szabadalmaztatott U alakú fiók fel van szerelveBlumtolható zsanérok, amely folyékonyan működik és szabaddá teszi a kezét. A munkalap olaszból készültporcelánlap, amely kivételes minőségéről és természetes szépségéről ismert. A szilárd felületű behúzható mosdó jó síkságot és keménységet biztosít, nem könnyű karcolni és könnyen tisztítható.

Rengeteg fogadó/üdülő/szállodatervező, beszerzési menedzser és mobilház-építő kereste fel a TONA standját. A látogatók közül sokan tervezik meglátogatni a TONA gyártóbázisát további együttműködés céljából.

A világ több mint 100 országában és régiójában működő vállalatokkal együttműködve a TONA professzionális német kézműves fürdőszobabútor-gyártó hírében áll, és egyedülálló, élvonalbeli dizájnnal rendelkezik.

TONA, A TERMÉSZETRE

Kapcsolatfelvétel

TONA Marketing Center: L3A-202, Hongqiao World Center, Shanghai

TONA Production Base: YanJiang Industrial Park, Linhai City, ZheJiang

Telefon: +86 21-60299001
Mobiltelefon:
Postafiók: service@tona.com