Tona BathOver onsL3A-202, Hongqiao Wereldcentrum, ShanghaiTona BathOver onsL3A-202, Hongqiao Wereldcentrum, ShanghaiTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona BathTona Bat

Huis / Over TONA

Beurs

TONA x Guangzhou Design Week

2020/12/03

0

Tijdens 3 - 6 december 2020,Guangzhou Design Weekwerd groots geopend omGuangzhou Poly WereldhandelsexpoenInternationaal inkoopcentrum van Guangzhou. Het hoofdthema van de tentoonstelling is "ontwerp + selectie van particuliere woningen en nieuwe commerciële formaten".

(Achtergrond van de Guangzhou Design Week: opgericht in 2006 en zal het belang en de waarde van producten en diensten gerelateerd aan de designindustrie onder de aandacht brengen. In deze expo zullen allerlei soorten decoratieve en designmaterialen een grote rol spelen. Professionals van over de hele wereld die gerelateerd zijn aan deze sector zullen ook aanwezig zijn op dit evenement. Guangzhou Design Week is een evenement dat u niet mag missen voor interieurarchitecten, ontwerpers, merkontwikkelaars, vastgoedontwikkelaars en bouwmaterialenbedrijven.)

TONA is aanwezig op de expo, standnummer is HM05 in Guangzhou International Sourcing Center.

Bijkomend goed nieuws is TONA's aan de muur gemonteerde witte badkamerijdelheid,Golf, heeft de gewonnenKapok Design Award.


De inspiratie van Wave komt van rimpelingen. De rimpelingen op het wateroppervlak beroeren de harten. De rimpelingen verspreiden zich geleidelijk, onder het pulseren van het water, het combineert kunst en plezier, en schetst het ruimtelandschap in het landschap, waarbij de rustige schoonheid in kalmte en mode wordt onthuld.


De kast van Wave is gemaakt van hoogwaardig MDF. De gepatenteerde U-vormige lade is voorzien van:Blumpush-open scharnieren, die vloeiend werken en je handen vrij hebben. Het aanrecht is gemaakt van Italiaansporseleinen plaat, bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en natuurlijke schoonheid. De drop-in wastafel, gemaakt van massief oppervlak, zorgt voor een goede vlakheid en hardheid, niet gemakkelijk te krassen en gemakkelijk schoon te maken.

Tal van herberg-/resort-/hotelontwerpers, inkoopmanagers en mobiele huizenbouwers hebben de stand van TONA bezocht. En veel van de bezoekers zijn van plan om de TONA-productiebasis te bezoeken voor verdere samenwerking.

Door zakelijke samenwerking met bedrijven in meer dan 100 landen en regio's over de hele wereld, heeft TONA de reputatie een professionele fabrikant te zijn van badkamermeubels met Duits vakmanschap en een uniek geavanceerd ontwerp.

TONA, NAAR DE NATUUR

Contacteer ons

TONA Marketing Center: L3A-202, Hongqiao World Center, Shanghai

TONA Production Base: YanJiang Industrial Park, Linhai City, ZheJiang

telefoon: +86 21-60299001
Mobiele telefoon:
E-mail: service@tona.com